De Halm in 1 minuut

Ieder kind heeft unieke talenten ontvangen van God. Op basisschool De Halm in Almkerk (Land van Heusden en Altena) komen deze tot groei en bloei. Hoe? Door persoonlijke aandacht voor iedere leerling; in ons onderwijs staat het kind centraal. De Halm heeft moderne leermethodes met digitale hulpmiddelen en biedt een kleinschalig, levendig schoolklimaat. Waar de Bijbel opengaat, iedere schooldag!

De Halm is een basisschool waar ouders die christen zijn hun kinderen graag aan toevertrouwen. We zijn een basisschool met de Bijbel als basis, medewerkers zijn christen en werken vanuit hun geloof. Ouders die voor onze school kiezen vinden het waardevol dat hun kind onderwijs krijgt dat aansluit bij de eigen christelijke levensovertuiging. Onze leerkrachten leveren daaraan als identiteitsdrager een belangrijke bijdrage. Onze visie? Samen geloven, groeien en genieten!

Wat onze school verder uniek maakt? De Halm heeft een breed onderwijsaanbod voor kinderen met uiteenlopende onderwijsbehoeften. Ieder kind is uniek en mag op De Halm rekenen op onderwijs dat past bij de eigen mogelijkheden. Daarbij ligt de focus niet alleen op de leervakken en kennisgebieden, maar is er ook veel aandacht voor de sociaal emotionele, creatieve, culturele en kunstzinnige ontwikkeling. Goed om te weten: we werken nauw samen met kinderorganisatie “To Be Kind”, die voor- en naschoolse opvang en peuteropvang verzorgt.

Zullen we eens kennismaken? We nemen graag uitgebreid de tijd voor jou en je kind. Bel Hans Noordman voor een afspraak of antwoord op je vragen (06 83 44 39 54) of op school (0183 40 16 25) of stuur een mail naar dehalm@levwn.nl

Klik hier voor onze film!

Wethouder Raamsstraat 1
4286 BV Almkerk